Знатні крученики! Криворізький студент "накулінарив" срібну медаль конкурсу «WorldSkillsUkrain»

КОНКУРС
28.10.19 - 11:20

З 23 по 26 жовтня Криворізький державний комерційно-економічний технікум (КДКЕТ) успішно долучився до І етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkillsUkrain» 2019-2020, - повідомляють у КДКЕТ.

Захід відбувся у Запоріжжі, у виставковому центрі «Козак Палас».  Його мета - популяризація робітничих професій, заохочення молоді до напрямку «Кулінарне мистецтво»і «Кондитерське мистецтво».

 

На змагання завітали 48 претендентів із освітніх закладів Дніпропетровської області. Студент технологічного відділення КДКЕТ Максим Горовенко  (під керівництвом методиста виробничого навчання Слюсаревої О.В.) репрезентували три авторські страви в номінації «Кулінарне мистецтво».

 

Після урочистого відкриття та жеребкування,  наш учасник виконав конкурсні завдання, які базувалися на стравах сучасної української кухні: «Ікра з баклажанів на грінці та беконною чіпсою», «Суп-крем з цвітної капусти з кнелею крем-сиру», «Крученики з дуетом із пюре та сирним соусом з хріном».

 

За результатами оцінювання міжнародного журі (члени Асоціації юних кулінарів України, бізнес-освіти з країн Європейського союзу та ресторатори України) місця розподілили наступним чином:

 І місце – Мітішин Ілля (Дніпропетровська філія Київського інституту культури);

ІІ місце – Горовенко Максим (Криворізький державний комерційно-економічний технікум, гр. ХТ-17-3);

 

Виклавшись на всі 100%, Горовенко Максим отримав призове місце і срібну медаль, а також диплом ІІ ступеня в номінації «Кулінарне мистецтво».

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: