ЗНО-2020: коли відбудеться сесія і стануть відомі її результати?

ОСВІТА
06.05.20 - 10:10

Міністерство освіти і науки планує розпочати основну сесію ЗНО 25 червня. Документи про здобуття освіти випускники отримають наприкінці липня.

Випускники зможуть отримати документи про освіту після проведення державної підсумкової атестації у формі ЗНО. Про це на онлайн-конференції повідомила в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

«Випускники зможуть отримати документи про освіту після проведення ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Це орієнтовно відбудеться наприкінці липня. З 25 червня до 17 липня відбудеться основна сесія ЗНО», – сказала Мандзій.

Орієнтовно, результати ЗНО будуть оголошені до 31 липня. Реєстрація електронних кабінетів вступників розпочнеться 1 серпня.

Прийом документів від абітурієнтів триватиме з 13 до 22 серпня. Навчальний рік для першокурсників ВНЗ розпочнеться 15 вересня.

Як ми писали, у МОН повідомили, що українські школярі цього навчального року вже не повернуться до звичного навчання у школах. Воно триватиме до кінця травня у дистанційній формі. 

 

До 31-го травня триватимуть заняття; до 1-го липня має бути завершений навчальний рік; до 15-го червня школи завершують оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти. МОН рекомендує утриматися від проведення останніх дзвоників та випускних вечорів.

 

Фото з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: