Знов удома? МОН рекомендує переводити на онлайн-навчання жовту й помаранчеву зони

ОСВІТА
16.03.21 - 11:43

Через загострення епідеміологічною ситуації, в уряді пропонують запровадити дистанційне навчання для учнів 5-11 класів у регіонах, які відносяться до «жовтих» та «помаранчевих» рівнів епідемічної небезпеки. МОН також радить за потреби продовжити канікули в школах.

Про це повідомив у своєму телеграм-каналі міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

 

 

Ураховуючи зростання показників захворюваності та рішення регіональних комісій ТЕБ та НС, спільні МОН і МОЗ рекомендації передбачають запровадження додаткових обмежень при “жовтих” та “помаранчевих” рівнях епідемічної небезпеки.

 

 

Зокрема, планують переводити на дистанційне навчання учнів 5-11 класів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти та студентів закладів фахової передвищої і вищої освіти.

 

 

«Передусім, ці обмеження варто застосовувати там, де перевищено епідемічні пороги на грип та ГРВІ, а також там, де фіксують значне зростання кількості випадків коронавірусної хвороби, - наголосив Сергій Шкарлет. - Прошу освітян та батьків із розумінням поставитися до таких заходів. Вони вимушені і мають на меті збереження здоров'я дітей, педагогів, членів родин школярів, особливо тих, хто перебуває в зоні ризику захворювання».

 

 

Нагадаємо, Кривий Ріг та Дніпропетровщина наразі перебувають у «жовтій» карантинній зоні.

 

 

Фото на прев'ю з мережі Інтернет. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: