Зняв браслет, утік і ховався у родичів в дивані. Криворізька поліція затримала вбивцю. Відео

КРИМІНАЛ
01.03.21 - 13:57

Під час спецоперації поліцейські затримали криворіжця, якого розшукували за розбій та вбивство. Після оголошення вироку суду, підозрюваний звільнився від електронного браслета і втік з місця проживання. Працівники поліції встановили, що він може переховуватись у рідних в с. Червоні Поди Криворізького району.

Наприкінці січня 2016 року на одній із вулиць Покровського району підозрюваний здійснив розбійний напад на жінку і жорстоко побив її. Від травм жінка померла.

 

Протягом майже трьох років чоловік перебував під вартою, однак у травні 2019 року суд, до винесення остаточного покарання, змінив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслета.

 

У травні 2020 року 30-річного чоловіка судом було визнано винним та засуджено до 17-ти років позбавлення волі за вчинення вбивства та розбою. Усвідомлюючи тяжкість покарання, зловмисник звільнився від браслета та зник зі своєї оселі. Поліція оголосила його в розшук.

 

26 лютого 2021 року оперативні співробітники відділення поліції № 3 (Покровське) Криворізького районного управління поліції, спільно з КОРД,  затримали злочинця, який під час затримання ховався у дивані.

Наразі криворіжець перебуває під вартою, з подальшим відбуванням покарання за вчинення особливо тяжких злочинів строком на 17 років позбавлення волі.

 

Відео затримання - нижче.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: