Зниклу в Херсонській області дівчинку знайшли мертвою у мішку в сараї

ЖАЛОБА
11.03.21 - 15:47

У Херсонській області пошук 7-річної Марійки Борисової завершився трагічною інформацією – тіло дівчинки виявили в селі, де вона мешкала. Про це повідомляє журналістка ТСН Олена Ваніна з посиланням на місцеву поліцію.

Тіло дівчинки було сховане у мішку за старим сараєм, який раніше вже перевіряли кілька разів. Сьогодні господар виявив мішок із тілом. На місці працюють слідчі.

 

"Під час повторного огляду поліцейські виявили в одній з господарчих будівель тіло дівчинки. Наразі встановлюють причину смерті дитини. Слідчо-розшукові дії тривають. Наразі тільки це можемо сказати", - розповів сайту ТСН.ua заступник керівника пресслужби ГУНП у Херсонській області Віталій Байдаров.

 

Нагадаємо, Марійка Борисова зникла увечері 7 березня у селі Щасливе на Херсонщині. Поліцейські відпрацьовували всі версії - що дитина могла сама втекти з дому, потрапити до рук зловмисника, або ж її викрали з автобусної зупинки, куди вона ходила зустрічати тата. До роботи залучали рятувальників, які перевіряли покинуті приміщення, вигрібні ями та комунікації. У пошуках використовували квадрокоптери та тепловізори. Пошуки дівчинки тривали чотири доби.

 

За допомогою поліграфа перевіряють свідчення родичів дитини та деяких односельців. 

 

Джерело - ТСН.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: