Зниження податків на бізнес та пальне. Зеленський запускає програму "економічного патріотизму"

ПРЯМА МОВА
23.02.22 - 9:13

Президент Зеленський анонсував запуск програми "економічного патріотизму", що передбачає зниження податкового навантаження на бізнес і зниження ПДВ на бензин та дизельне пальне.

«Патріот – це той, хто б’ється з ворогом за свою землю. І той, хто вкладається в неї грошима та створює на ній робочі місця. Тому ми запускаємо програму економічного патріотизму. Це додаткові стимули для локалізації нашого виробництва. Цільові програми підтримки окремих галузей», – сказав Зеленський.

 

Програма являтиме собою цільові програми держави щодо підтримки окремих галузей економіки, це дасть додаткові стимули для локалізації українського виробництва.

 

"Ми запускаємо програму економічного патріотизму. Це додаткові стимули для локалізації нашого виробництва. Цільові програми підтримки окремих галузей, зменшення податкового навантаження на бізнес та перевірок. Це стимули для залучення коштів населення у бізнес та банківську систему, зниження ПДВ на бензин та дизель, що зменшить ціни на заправках. Наша мета - здобуття економічної незалежності, особливо в енергетиці", - повідомив Зеленський.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: