«Золота малина-2019»: оголошені номінанти на звання найгіршого фільму та актора

КУЛЬТУРА
22.01.19 - 11:49

Кінопремія «Золота малина» оголосила номінантів 39 щорічної церемонії, яка визначить найгірші фільми, найгірших акторів та режисерів 2018 року.  Ця премія — антинагорода, антипод до кінопремії «Оскар». За традицією її номінантів оголошують за день до оголошення номінантів на «Оскар». А переможців визначають за день до вручення золотих статуеток. – Громадське.

Номінанти виглядають так:

 

Найгіршою акторкою може стати Дженніфер Гарнер за роль у бойовику «М’ята», Ембер Херд за фільм «Лондонські поля», Меліса Маккарті відразу за два фільми — «Іграшки для дорослих» та «Душа компанії», Гелен Міллер за «Вінчестер» та Аманда Сейфрід за роль у фільмі «Клаппер».

 

 

Найгірший актор: Джоні Депп за мультфільм «Шерлок Гномс», Вілл Ферелл за «Холмс та Ватсон», Джон Траволта за роль Джона Готті, президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп за свої ролі у документальному фільмі «Смерть нації» та за стрічку «Фаренгейт 11/9» і Брюс Вілліс за «Жагу смерті».

 

 

Найгірший режисер: Ітан Коен («Холмс та Ватсон»), Кевін Конноллі («Кодекс Готті»), Джеймс Фолі («П’ятдесят відтінків свободи»), Браян Генсон («Іграшки для дорослих»), брати Спіріг («Вінчестер»).

 

 

Найгірший сценарій: «Смерть нації» (Дінес Д’Соуза та Брюс Шулі), «П’ятдесят відтінків свободи» (Найл Леонард), «Кодекс Готті» (Лео Россі та Лем Доббс), «Іграшки для дорослих» (Тодд Бергер), «Вінчестер. Будинок збудований привидами» (Том Вон та брати Спіріг).

 

Найгірших фільмів серед списку п’ять:

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: