Зустрічайте зомбі-маскарад! У кліпі гурту "Антитіла" знявся телеведучий "Рудани" Олег Ендрексон

ЕКСКЛЮЗИВНО
09.07.21 - 14:03

Популярний український гурт Антитіла презентував сьогодні свій новий кліп на пісню "Максарад". 

Можливо, з новим українським рекордом за одночасною кількістю акторів у кадрі - більше п‘ятиста людей в образах зомбі, сотні костюмів, кілограми гриму та професійні танці, - представили нову роботу музиканти.

У головних ролях: Тарас Тополя, музиканти гурту Антитіла та народний артист України Назар Задніпровський. У масовці знялися друзі, родичі, знайомі та шанувальники творчості відомого гурту.

 

Продюсування зйомок тривало тиждень - за цей час були підібрані актори, локація, створені костюми, образи, зібрана знімальна команда. Фільмували кліп місяць тому на Київському морі, процес зайняв усього 23 години. 

 

«Маскарад» - це фарс, іронія на самих себе і на те, що коїться навколо нас. У артиста є прекрасна можливість говорити з людьми метафорами і образами, передавати важливий смисл на чуттєвому рівні, на рівні емоцій. Ця пісня саме така, і, як завжди у Антитіл, вона не позбавлена змісту. Я переконаний, що вона стане окрасою літнього сезону. Україна буде підспівувати і підтанцьовувати», - говорить лідер гурту Тарас Тополя.

 

Відзначимо, що в масових сценах кліпу взяв участь журналіст нашого телеканалу - ведучий Олег Ендрексон, якого з "Антитілами" пов'язують давні дружні стосунки. Олег, як і решта акторів, зіграв зомбі, який женеться за Тарасом Тополею, кусає його, і той, врешті, теж обертається на такого ж зомбака.

 

"Музиканти дали оголошення для всіх охочих знятись у кліпі. Я тоді якраз перебував у Києві на зйомках бою криворізького боксера Ігоря Шевадзуцького. Попервах, я мав грати у кліпі на передньому плані, але зайнятість завадила мені провести на знімальному майданчику цілий день, тож мене видно лише на задньому плані. Було надзвичайно цікаво. Над нашими образами чаклували 10 гримерів та 5 костюмерів. Тарас Тополя та Сергій Вусик колись навчалися в Академії внутрішніх справ, і на зйомки кліпу запросили кілька сотень курсантів з вишу. Режисером кліпу виступив Сергій Вусик", - розповів Олег Ендрексон.

 

Наш колега поділився ексклюзивними знімками зі зйомок. Фото Вікторії Філіпенко та Олега Ендрексона. Кліп "Маскарад" дивіться нижче.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: