Зима близько. «Криворіжтепломережа» готова на 80%, до «Теплоцентралі» – багато запитань

ВАЖЛИВО
25.07.19 - 13:17

У Кривому Розі підготовка до опалювального сезону 2019-2020 почалася відразу після того, як попередній сезон було завершено.

Зараз на комунальному підприємстві «Криворіжтепломережа» роботи проходять згідно з графіком. На сьогодні готовність підприємства до зимового періоду – близько 80%.

 

Вже підготували 75 котельних, 54 теплорозподільчих пункти, замінили ізоляції на 8,6 кілометра тепломереж. Завершити підготовку тепловики обіцяють до кінця літа.

 

Невизначеною лишається ситуація на підприємстві «Теплоцентраль», що є підконтрольним Фонду держмайна. Щодо стану підготовки цього підприємства до опалювального сезону у місцевої влади багато питань без відповідей.

 

«У нас немає інформації від цього підприємства. Штаби міські ігнорують, керівництво не з’являється. Інформацію нам не надають. Ми бачимо по місту, що ремонтують зовнішні мережі, але як підприємство збирається подавати тепло на магістральні мережі та інші об’єкти наразі невідомо», – розповів директор міського департаменту розвитку інфраструктури Іван Карий.

 

Нагадаємо, минулого року «Теплоцентраль» фактично зірвала початок опалювального сезону й почала подавати тепло в оселі криворіжців лише після втручання міста та нардепів Костянтина Павлова та Андрія Гальченка.

 

Ще однією перешкодою на шляху до початку опалювального сезону може стати неналежний рівень оплати криворіжців за спожите тепло.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: