Зиму пережили. Відсьогодні на дорогах Кривого Рогу розпочали ямковий ремонт

БЛАГОУСТРІЙ
04.03.21 - 14:59

Сьогодні у Кривому Розі розпочали ямковий ремонт деяких доріг. Ситуацію зі станом криворізьких магістралей прокоментував заступник міського голови Олександр Катриченко. 

У цілому, за словами посадовця, більшість автошляхів міста нормально пережили зиму та ті різкі перепади температур, які ми спостерігали цього сезону. Але, звісно, існує необхідність усунення недоліків.

 

"Враховуючи те, що наприкінці минулого року завершили ремонт двох трас національного значення Н11 та Н23, кількість транзитного транспорту через Кривий Ріг збільшилася в рази, - каже Олександр Катриченко. - За нашими підрахунками, кількість транспорту, який рухається центральними магістралями міста, зросла до 6 разів. У зв'язку з погодними умовами і збільшенням кількості великовагового та великогабаритного транспорту, основні транзитні шляхи міста нині потребують ремонту. Раніше погода не давала нам можливості приступити до ямкового ремонту, але зараз всі необхідні процедури й закупівлі проведені. Відсьогодні три одиниці спеціалізованої техніки приступили до ремонту на вулицях Піхотинській, Пожарського, Мерецкова, Свято-Миколаївській, Миколаївському та Дніпровському шосе".

 

Надалі ця техніка буде переміщуватися на інші дороги. Машини будуть працювати усюди, де це необхідно, щоб привести стан доріг до нормального, - запевнив заступник міського голови.

 

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: