Епідстан у Кривому Розі: 5 хворих, 1 пацієнтку виписали, 2 нових випадки не підтвердились

ТЕРМІНОВО
06.04.20 - 9:52

За минулу добу у Кривому Розі бригади швидкої допомоги виїжджали на виклики 309 разів, із них пацієнтів з симптомами ГРВІ було 20. За добу з діагнозом пневмонія госпіталізували трьох людей.

Медики відзначають, що така кількість викликів швидкої порівняно не висока.

 

На тепер, у місті зафіксовані 5 підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Четверо людей - з однієї сім'ї, п'ятий - мешканець Нікополя. Стан пацієнтів задовільний.

У чотирьох із них зібрали контрольні аналізи. Якщо вони будуть негативні, завтра-післязавтра аналізи будуть зроблені повторно. Якщо й вони покажуть, що вірусу в організмі немає, пацієнтів випишуть з лікарні.

 

Перша пацієнтка, в якої діагностували коронавірус 25 березня, успішно подолала хворобу й вже виписана додому. 

 

З підозрою на коронавірус в лікарні за минулу добу було госпіталізовано 2 людини. Це 6-місячна дитина з Апостоловського району. Діагноз COVID-19 не підтвердився, тож малюка перевели на лікування в педіатричне відділення.

Ще один пацієнт мав контакт з людиною, що прибула з Польщі. Швидкий тест показав негативний результат, сьогодні направлено матеріал в Дніпро для підтвердження або спростування діагнозу. 

 

За період карантинних заходів швидкими тестами на COVID-19 у місті обстежили 204 людини, тестами ПРЛ - 73.

 

На самоізоляції під наглядом сімейних лікарів в нашому місті зараз перебувають 436 людей. 53 криворіжці вже відбули термін самоізоляції. 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: