Міністр оборони нагородив військових 17-ї криворізької бригади "За військову доблесть"

ВІЙСЬКОВІ
03.06.20 - 13:15

Як ми писали, днями відбувся робочий візит Міністра оборони України Андрія Тарана до Кривого Рогу, під час якого він відвідав з інспекцією 17-у окрему танкову бригаду ім. Костянтина Пестушка. 

Очільник оборонного відомства заслухав доповідь командира бригади про стан справ у військовій частині, а також  оглянув нещодавно збудовані сучасні гуртожитки (казарми поліпшеного планування), призначені для військовослужбовців-контрактників, - повідомляють у бригаді.

 

«Всюди, де я був останнім часом, я бачу чудово збудовані об’єкти. Так і має бути, адже наші воїни виконують бойові завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил і заслуговують на гідні умови проживання, харчування та забезпечення всім необхідним», - відзначив Андрій Таран.

 

Міністр подякував криворізьким танкістам за самовіддану службу та нагородив 10 кращих військовослужбовців відомчими відзнаками, цінними подарунками та грошовими сертифікатами.

 

А заступника командира бригади, легендарного Олега Терещенка, та медичну сестру Тетяну Сафоненко Андрій Таран відзначив нагрудним знаком "За військову доблесть", проявлену під час служби на Донбасі.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: