35 років за ґратами проведе громадянин Хорватії за вбивство вагітної дніпрянки

КРИМІНАЛ
11.02.21 - 12:48

Дніпропетровська місцева прокуратура №2 передала компетентним органам Республіки Хорватія матеріали кримінального провадження відносно 36-річного хорвата, обвинуваченого у вбивстві вагітної дніпрянки, - повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Убивство сталося у вересні 2013 року в одному з хостелів Дніпра. Громадянин Хорватії перебував у кімнаті разом з 36-річною вагітною українкою. Між ними виникла сварка, і чоловік, розлютившись, почав оскаженіло бити жінку по голові.

 

Від численних тяжких травм українка померла, а зловмисник заховав тіло під ліжко і з місця злочину зник, а згодом утік за кордон. Убивцю кілька років розшукував Інтерпол.

 

 

Друзі загиблої розповідають, що з хорватом вона познайомилася на відпочинку, між ними зав'язалися любовні стосунки. Згодом пара розійшлася, і жінка попросила залишити її у спокої. Але іноземець оскаженів і в нападі люті забив дніпрянку до смерті.

 

У суді він визнав свою провину. Вироком Окружного суду м. Спліт (Хорватія) 36-річного чоловіка визнали винним у вбивстві з обтяжувальними обставинами. Йому призначили покарання у вигляді 35 років позбавлення волі.

 

 

 

Фото ТСН.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: