"Побожна" злодійка. Гастролерка з Кривого Рогу обкрадала вірянок у храмах Тернополя

КРИМІНАЛ
16.02.21 - 14:39

Нечиста на руку криворожанка-рецидивістка обкрадала вірянок у храмах Тернополя, - повідомляє поліція Тернопільської області. 

19 січня до поліції Тернополя поскаржилися четверо людей, заявивши про зникнення мобільних телефонів. Усі потерпілі повідомили, що стали жертвами злодіїв у різних церквах. В одних їх викрали з кишень, в інших - із сумок.

 

Поліціянтам стало відомо, що 58-річна гастролерка приїхала з Кривого Рогу. Вона курсувала різними містами та заробляла на прожиття крадіжками. Жертвами обирала жінок, а місцем злочину - церкви. Під час богослужінь підозрювана стежила за людьми, які мали при собі мобільні телефони. Потім непомітно їх витягувала та тікала.

 

У спільники криворожанка взяла місцевого таксиста, який возив її за вказаними адресами. Після трьох крадіжок жінка залишила область.

 

Одну крадіжку вона вчинила у Житомирі та ще одну - в Чернівцях, де її й розшукали оперативники.

 

Крадені речі жінка продавала в сусідніх областях. Поліції стало відомо, що злодійка почала заробляти крадіжками ще з п'ятнадцяти років. За її плечима - не одна судимість. У скоєному вона зізналася, каже, що гроші витрачала на свою велику родину.

 

Відкрили кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

 

Відео - нижче.

 

 

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: