Закохані у ріднокрай. У Кривому Розі відзначили переможців краєзнавчого конкурсу

КОНКУРС
20.02.21 - 11:44

Сьогодні у Центральній міській бібліотеці на проспекті Поштовому відбулися заходи, присвячені Дню екскурсовода, який відзначатимуть завтра, 21 лютого. На святкові заходи завітали найкращі екскурсоводи Кривого Рогу, краєзнавці та активні молоді люди, закохані у рідне місто і його неповторні ландшафти.

В урочистій атмосфері підбили підсумки онлайн-конкурсу #travelKR для криворіжців, які цікавляться природою та історією ріднокраю.

 

Як ми писали, організатором конкурсу #travelKR є Інститут розвитку міста. Творче змагання на визначення найкращої туристичної локації нашого міста відбувалося у соцмережах Фейсбук та Інстаграм. Конкурс тривав із січня 2021 року.

 

Конкурсанти знімали 30 секундне відео з улюбленою туристичною місциною і розповідали, чим вона унікальна. Крім того, учасники отримували завдання скласти вірша з запропонованими словами, які стосуються Кривого Рогу.

 

У підсумку, організатори відзначили 14 переможців, відео яких набрало найбільше лайків у мережах. Вони отримали Подяки та подарунки.

 

Також на заході 11 криворізьких екскурсоводів у форматі печа-куча (презентація коротких доповідей, обмежених за формою і тривалістю) представили свої короткі проєкти у слайдах.

 

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: