"Малоімущі свині", бо не здають на подарунок: криворіжці полаялись у батьківському чаті

СОЦІУМ
25.02.21 - 9:51

Серед батьків старшокласників Криворізької школи №1 виник конфлікт - у листуванні в батьківському чаті в Viber вони пересварилися через гроші, які мали збирати для святкового подарунку учительці.

Батьки 11-класників оголосили збір грошей для подарунку педагогу на день народження і 8 березня. Серед презентів, зокрема, мав бути й телевізор.

 

Але, за традицією, не всі батьки підтримали цю ініціативу, посилаючись на своє скрутне матеріальне становище.

 

Тоді мати одного з учнів назвала незгодних здавати гроші "малоімущими", "свинями" й "баранами", з якими її "дитина не буде сидіти за одним столом".

 

"Особисто я не хочу, щоб моя дитина сиділа за одним столом з цими, не побоюсь цього слова, "малоімущими". Щось їх занадто багато. Я - за відпочинок нормальної половини класу. Годувати свиней і спонсорувати їх я не збираюся", - написала криворожанка. Судячи з лайків, її позицію в чаті підтримали й інші батьки.

 

Скандальне листування виклали в мережу, і воно вже викликало жваве обговорення серед криворіжців, оскільки проблема збирання грошей "на подарунки" учителям і досі залишається животрепетною й гарячою у батьківському колі. Запеклі баталії тривають, але слід відзначити, що подібні скандали раз по раз спалахують у школах не через вимоги педколективу, а через особисту ініціативу батьків догодити вчителю.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: