Наркотрафік за кордон, викрадення машин. У Дніпрі затримали угруповання

КРИМІНАЛ
17.03.21 - 11:26

СБУ затримала організаторів контрабандного наркотрафіку за кордон. Під час спецоперації у Дніпрі, Харківській та Івано-Франківській областях Служба безпеки України нейтралізувала діяльність організованого угруповання, - повідомляє пресслужба СБУ.

Правоохоронці з залученням спецпідрозділу «А» затримали лідерів і активних учасників групи у трьох регіонах України. Двох наркоділків було затримано у прикордонному районі на Харківщині на спробі прихованого перевезення за кордон понад 15 кг амфетаміну.

 

За попередніми даними слідства, організатори угруповання планували налагодити постачання заборонених речовин за кордон для продажу, зокрема через своїх спільників у кримінальних колах.

 

Під час 9 обшуків в автомобілях та за адресами проживання зловмисників правоохоронці виявили зброю з набоями; 5 кг підготовленого до збуту амфетаміну; засоби зв’язку.

 

Учасники угруповання також займалися викраденням автомобілів громадян для перепродажу, у тому числі іноземним клієнтам. На цій незаконній діяльності ділки «заробили» майже мільйон гривень. Під час слідчих дій у зловмисників виявлено викрадений автомобіль та інші докази протиправної діяльності.

 

Двом організаторам повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Тривають слідчо-оперативні дії.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: