Собачі радощі: знайшлися власники двох чотирилапих, про яких розповідала "Рудана"

СОЦІУМ
08.04.21 - 14:09

Знайшлися власники двох загублених чотирилапих - вівчарки й хаскі, про яких нещодавно розповідала "Рудана"! Про це повідомили у Центрі поводження з тваринами, з яким ми співпрацюємо у програмі "Собача передача".

Днями ми розповіли про двох симпатичних вівчарок Дона й Ліку, а також про блакитноокого красеня хаскі, які загубили свій дім і потрапили до Центру поводження з тваринами.

 

Власники однієї з вівчарок та хаскі обізвалися і забрали своїх улюбленців із Центру.

 

"Як завжди, переконуємося, що правило "48 годин" діє в 99,9% випадків! - кажуть комунальники. - Це означає, якщо собака втік із дому і власники його шукають, то у 99,9% випадків його знаходять протягом перших 48 годин. Так сталося і з новосельцями Центру - знайшлися господарі хаскі та однієї з вівчарок".

 

На телеканалі "Рудана" віднедавна виходить програма "Собача передача", в якій ми допомагаємо розшукати власника загубленої тварини чи знайти для неї нову родину. Це спільний проєкт із КП "Центр поводження з тваринами". Чотирилапі безхатьки потрапляють до Центру з різних причин: від когось відмовились, бо набрид, когось знайшли на вулиці. Але всі хвостаті хочуть бути потрібними, мати друга і любити. Кінолог Тімур Батіщев розповідає про мешканців Центру, їхні характери, звички, особливості та дає поради, як правильно доглядати за твариною. 

 

Ми раді, що власники цих двох чотирилапих, нарешті, знайшли їх і забрали додому. Сподіваємось, їх там люблять.

 

Програму про Дона і Ліку можна переглянути нижче.

 


 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: