Підлітки й пенсіонери йдуть із життя. Дніпропетровщиною прокотилася низка самогубств

СОЦІУМ
18.11.21 - 17:02

Місцеві дніпровські пабліки та телеграм-канали повідомляють про те, що в нашій області почастішали випадки самогубств серед підлітків та пенсіонерів - вразливих категорій населення. 

Так, у дніпровській лікарні № 11 з вікна третього поверху вистрибнув 72-річний пацієнт. Чоловік отримав травми, несумісні з життям. Лікарі знайшли пенсіонера під вікном медзакладу та констатували смерть.

 

На міському пляжі у Нікополі патрульні знайшли труп чоловіка. За допомогою камер відеоспостереження, з'ясували, що він наклав на себе руки. Причини такого вчинку невідомі. Загиблому було близько 35 років.

 

У селі Піщанка, неподалік Новомосковська, літній чоловік вкоротив собі віку. 81-річний пенсіонер взяв рушницю і вистрелив собі у груди. Шансу залишитися живим у нього не було. Попередньо встановлено, що на такий крок чоловік пішов через смерть дружини.

 

У сквері «Сосновий», на житловому масиві Придніпровський у Дніпрі місцева мешканка знайшла повішеного на дереві чоловіка зі спущеними штанами. Загиблому було 40-50 років. 

 

17-річний мешканець Дніпра здійснив одразу кілька спроб суїциду. Підліток вколов собі інсулін, порізав живіт та шию. Після цього він стрибнув з вікна другого поверху. Від падіння дніпрянин отримав струс мозку. Зараз він у реанімації.

 

Випадки суїцидів регулярно трапляються й у нашому місті. Пенсіонер покінчив життя самогубством у власному будинку на вул. Щедрій Інгулецького району. 79-річний криворіжець встромив собі в шию ножа.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: