Дніпрянин відкрив по всій країні 28 борделів, де займалися проституцією 80 жінок. ВІДЕО

КРИМІНАЛ
21.01.22 - 10:32

Поліція встановила особу організатора та 13 учасників угруповання, які втягнули у заняття проституцією понад 80 жінок. Злочинна група діяла на території 15-ти областей України і в Києві, - повідомляє пресслужба Нацполіції.

Організатором угруповання виявився 40-річний мешканець Дніпра. Зловмисники облаштували 28 місць розпусти, де займалися проституцією понад 80 жінок. Вартість сексуальних послуг становила від 800 гривень до 5 000 гривень.

 

Як встановила поліція, кошти організатор розподіляв між всіма членами групи та реалізовував через підставні підприємства, купував нерухомість та відкривав банківські рахунки.

 

18 січня правоохоронці провели понад 40 обшуків. У помешканнях фігурантів та в борделях вилучили речові докази. Зокрема, знайшли близько пів мільйона гривень, віртуальне АТС, що використовувалось для приховування реальних телефонних номерів зловмисників. Також вилучили приховані відеокамери, сервер зі збереженим відео та іншу техніку.

 

Під час обшуків, спільниця організатора групи намагалась винести його особистий ноутбук, понад 300 тисяч гривень, а також "чорнові" записи та документи. 

 

Досудове розслідування проводять одразу за декількома статтями. 

 

Усіх членів злочинної групи можуть покарати позбавленням волі до десяти років.

 

Поліція ще встановлює особи інших можливих учасників угруповання.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: