Криворізькі танкісти вибороли третє місце на чемпіонаті з мініфутболу в Запоріжжі

ВІЙСЬКОВІ
21.01.22 - 14:37

У Запоріжжі відбувся чемпіонат оперативного командування «Схід» з мініфутболу, в якому брала участь команда гравців 17-ї окремої танкової бригади.

Упродовж трьох днів, бригади та обласні територіальні центри комплектування та соціальної підтримки змагалися за призові місця. Команди були поділені на три групи.

 

Перший матч танкісти виграли з рахунком 4:0. Другий матч приніс нашим гравцям чергову перемогу з рахунком 3:2. Третя зустріч для нашої команди закінчилася нічиєю, - повідомляє пресслужба танкової бригади..

 

У підсумку, 17-а бригада виборола третє місце серед бригад Оперативного командування.

 

«Команда танкістів вийшла на перше місце в групі. З рахунком 1:1 завершився другий тайм. На жаль, криворіжці поступилися суперникам по пенальті і вибороли третє місце серед бригад ОК «Схід», - прокоментував начальник фізичної підготовки та спорту 17 окремої танкової бригади.

 

Кращим гравцем чемпіонату був визнаний військовослужбовець 17 окремої танкової бригади Дмитро Спільняк. Команду нагородили подякою за якісну гру.

 

За результатами змагань, перша п’ятірка нашої команди потрапила до збірної команди ОК «Схід» та готується до чемпіонату Сухопутних військ.

 

Фото: 17 окрема танкова Криворізька бригада.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: