Можуть залишитися без газу. Криворіжці заборгували облгазу 72 мільйони гривень

КОМУНАЛКА
28.01.22 - 9:25

ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» попереджає, що злісні боржники можуть залишитися без газу. Понад 39% побутових клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», невчасно сплачують за спожитий газ. Загальна сума боргових зобов’язань вже перевищила 617 млн грн.

Найбільші суми винні домогосподарства у Дніпрі – понад 142 млн грн боргу, у Кривому Розі – майже 72 млн грн та в Кам’янському – 56 млн грн.

 

Заборона на відключення населення через заборгованість за комунальні послуги діє лише у регіонах з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки та протягом 30 днів після його скасування. Тому у ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» закликають побутових споживачів перевірити стан особових рахунків та сплатити за використаний газ, - повідомили в облгазі.

 

«Розраховуватися за блакитне паливо потрібно вчасно – щомісяця до 25 числа. Інакше на злісних боржників, які нехтують своїми зобов’язаннями та ігнорують діалог з газовиками, чекають невтішні перспективи. Якщо все ж заборгованість виникла і споживач не має можливості погасити її відразу – виходом стане договір реструктуризації. Торік такою можливістю скористалися понад 450 домогосподарств», – зазначила Ганна Сурівка, начальниця відділу продажів фізичним особам ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут»  

 

За її словами, період розтермінування оплат для реструктуризації визначається індивідуально, залежно від суми боргу та сукупного доходу клієнта.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: