Перший переможний матч «Кривбасу»: чому президент запізнився на годину?

СПОРТ
27.08.20 - 9:47

Учора в Кривому Розі відбувся перший матч нещодавно відродженого ФК «Кривбас». Криворізька команда обіграла «Черкащину». Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 4:2.

Щоправда, гра розпочалася з 50-хвилинним запізненням через відсутність Володимира Зеленського. Президент, разом зі своїм оточенням, не зміг вчасно приїхати на поєдинок, де він мав виступити з промовою перед стартом матчу.

 

Згодом в Офісі Президента повідомили, що причиною такого запізнення стала термінова розмова з Держсекретарем США Майком Помпео. Розмова відбулася в аеропорту Кривого Рогу одразу після прибуття туди Зеленського. Сторони обговорили питання міждержавних відносин.

 

На матчі, який відбувся на футбольному стадіоні «Гірник», президент отримав право зробити перший удар по м'ячу і виголосив промову.

 

Нагадаємо, Глава держави дав розпорядження відродити криворізький “Кривбас”. Для цього перейменували місцеву команду “Гірник”.

 

Як ми писали, президент прибув до Кривого Рогу вчора. Сьогодні його візит продовжиться (він відбувається без участі місцевих медіа)

 

Фото Офісу Президента, Трибуна, ТРК "Рудана".

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: