У квітні українці платитимуть за газ на 2% менше за встановлену урядом ціну

ВАЖЛИВО
20.03.19 - 11:03

Кінцева ціна газу для побутових споживачів Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» з 1 квітня 2019 року становитиме 8,38 гривні за кубометр, що на 2% нижче ціни, яка була встановлена урядом, повідомила прес-служба компанії. — УНІАН.

«У березні компанії «Нафтогазу» скористалися привабливою ринковою ситуацією й закупили достатні обсяги блакитного палива для забезпечення побутових споживачів групи. З огляду на це, газопостачальна компанія знизить ціну з квітня для побутових споживачів на 2%, не встановлюючи максимально можливу торговельну націнку постачальника, дозволену законодавством», — зазначає прес-служба компанії.

 

Отже, кінцева ціна газу складе 8 гривень 38 копійок замість 8,55 за кубометр. За інформацією прес-служби, ця ціна включає ПДВ і витрати на транспортування газу по магістральних і розподільних трубопроводах.

 

Також повідомляється, що «Нафтогаз» знизив вартість газу для промислових споживачів. З квітня промислові споживачі на умовах передоплати будуть купувати газ за ціною 7188 гривень/тисячу кубометрів, що на 19% менше ціни на березень.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: