У Кривому Розі розпочався конкурс проєктів «Теплий дім»

КОНКУРС
20.01.21 - 16:04

З 19 січня у Кривому Розі розпочали конкурс проєктів «Теплий дім». Цьогоріч його бюджет складе 5 мільйонів гривень, - повідомила начальниця управління житлової політики та природних монополій департаменту розвитку інфраструктури міста Світлана Сереженко.

За допомогою конкурсу, містяни замінювали вікна та двері на металопластикові і енергозберігальні у під’їздах, ремонтували систему централізованого опалення будинку або замінювали електропроводку з повним ремонтом електрощитових.

 

«Теплий дім» передбачає співфінансування. Мешканці самостійно на загальних зборах визначають розмір співфінансування і той вид робіт, який вони хочуть провести у своєму будинку.

 

«Для того, щоб взяти участь у конкурсі, треба звернутися до управителів, які нададуть усю консультаційну допомогу і зразки протоколів загальних зборів, навчать правильно оформити необхідний пакет документів для того, щоб комісія отримала конкурсну пропозицію», - пояснила Світлана Сереженко.

 

У березні конкурсна комісія після опрацювання усіх пропозицій визначить переможців. Усім переможцям нададуть інформацію на сайті Криворізького виконкому та у міських ЗМІ.

 

«З досвіду проведення таких заходів за минулі роки ми розуміємо, що від 2 до 4 десятків будинків зможуть претендувати на перемогу», - додала Сереженко.

 

Критерієм оцінки конкурсних пропозицій є розмір співфінансування та найменша заборгованість за вже надані житлово-комунальні послуги в розрахунку на 1 кв. метр загальної площі будинку. Тобто це дозволить взяти участь невеличким та великим багатоквартирним будинкам.

 

Надати свою пропозицію можна буде до 26 лютого 2021 року.

 

Фото на прев'ю з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: