Агов, криворізькі зірочки! На Дніпропетровщині стартує конкурс дитячих талантів «Z_ефір»

КОНКУРС
24.01.19 - 15:43

Ще більше креативу, яскравих талантів та дитячих посмішок. На Дніпропетровщині стартує другий сезон творчого фесту «Z_ефір». 

  «Талановитих дітей шукаємо по всій області. У 2018-му у різних жанрах змагалися понад 20 тисяч дітей. Цьогоріч очікуємо на фестивалі ще більше яскравих зірочок», – зазначив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

 

Взяти участь у зірковому конкурсі можуть мешканці Дніпропетровщини віком від 5 до 16 років. Змагатимуться у декількох номінаціях – вокал, театральне мистецтво, хореографія, інструментальний та оригінальний жанри. Виступатимуть і солісти, і гурти. 
«Це можуть бути і класичні номери, і народні пісні. Від старовинної музики – до джазу. У «Z_ефірі»-2019 можуть взяти участь не лише професійні колективи, а й учасники шкільних гуртків», – сказала радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ольга Горб.

 

Представлені на конкурсі номери оцінюватиме компетентне журі. Враховуватимуть музичність, чистоту виконання і виконавську майстерність. 

 

Кастинги першого відбіркового туру триватимуть у 14 містах та селищах області до 27 березня. Переможці візьмуть участь у півфіналі. Він пройде у шести населених пунктах з 4 до 30 квітня.  Фінал конкурсу відбудеться в обласному центрі, в будівлі ДніпроОДА 31 травня. 

 

Подати заявку можна онлайн до 1 лютого.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: