На проспекті 200-річчя Кривого Рогу патрульні спинили 25-річного криворіжця з травичкою

КРИМІНАЛ
16.12.21 - 9:31

Учора вночі, патрулюючи у Саксаганському районі на проспекті 200-річчя Кривого Рогу, інспектори помітили підозрілого громадянина, який із появою службового авто почав озиратись та прискорив крок.

Патрульні зупинили 25-річного криворіжця і виявили у нього 12 сліп-пакетів із речовиною зеленого кольору. На місце викликали слідчих.

 

У патрульній нагадують, що за виробництво, придбання, зберігання наркотичних засобів або психотропних речовин передбачена, як кримінальна, так і адміністративна відповідальність.

Згідно зі ст. 309 ККУ, за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, карають обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

 

Згідно зі ст. 44 КУпАП, незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах, тягнуть за собою накладення штрафу від двадцяти п’яти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до шістдесяти годин, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: