Розмова по мобільному стала причиною загибелі охоронця на "Арселорі", - коментар

КОМЕНТАР
08.01.19 - 15:25

Фатальна розмова. ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" офіційно прокоментував смертельний випадок, який стався увечері 6 січня, коли під колесами БелАЗа загинув охоронець.

 

"6 січня о 18.55 надійшла заявка на супровід паливозаправника на базі автомобіля БелАЗ від гірничо-транспортного цеху до кар'єру № 3 ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», - повідомляє прес-служба підприємства. - За завданням начальника зміни охоронної фірми «Альфа-Преміум Груп», що здійснює охорону території та об'єктів комбінату, приблизно о 19.15 двоє охоронців почали супровід паливозаправника, який прибув на встановлене місце в районі циклічно-потокового тракту дробильної фабрики № 3.

Один із охоронців знаходився біля паливозаправника і контролював процес заправки автосамоскида.

 

За словами його водія, близько 20.50 охоронець відійшов приблизно на 15 метрів від місця заправки, на ходу розмовляючи по мобільному телефону, і в цей час був збитий великовантажним автомобілем Caterpillar.

 

Охоронець отримав травми, несумісні з життям.

 

Одна з імовірних версій події - співробітник «Альфа-Преміум Груп» вирішив відійти в сторону для поліпшення якості мобільного зв'язку і опинився у невидимій зоні з кабіни рухомого автосамоскида Caterpillar.

 

На місце події були викликані працівники поліції та прокуратури. Ведеться розслідування.

 

Керівництво компанії висловлює співчуття рідним і близьким загиблого".

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: