У Кривому Розі з’явився новий дитячий комплекс у парку Гагаріна 

КОРИСНО
24.04.19 - 9:26

Надворі - справжня весна, і у малечі одразу декілька приводів порадіти. Поряд - друзі, а тепла погода кличе погратися на новому майданчику в парку Гагаріна. Сучасний ігровий комплекс у весняних кольорах привертає увагу ще здалеку. Тож відвідувачів тут чимало.  

«Діти та дорослі вже починають виходити в парки, тож такий майданчик зможе дійсно порадувати мешканців Центрально-Міського району, і не тільки.

Сподіваюся, що й мешканці інших районів будуть весело проводити тут час», - розповів міський голова Юрій Вілкул. 

 

 

Дитячий комплекс тут звели у межах соціального партнерства міста з компанією Метінвест. 

«Найкраще підтвердження користі від нашої справи – весела малеча, яка грається на майданчику. Центральний комбінат та компанія Метінвест співпрацюють з містом упродовж дев’яти років, було чимало різних проектів. Та найважливіше обрати ті, які будуть приносити радість дітям та робити життя у місті кращим», - зазначив генеральний директор Центрального ГЗК Дмитро Шевчик.

 

 

Після урочистого відкриття перші відвідувачі чимдуж помчали вивчати нове ігрове обладнання. Сподобалося і дітям, і їхнім батькам. Яскраво, цікаво та зручно. Перші враження від ігрового комплексу у дітей схожі. Кажуть - приходитимуть сюди знову. Тим більше, попереду - ще цілий сезон ігор на свіжому повітрі.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: