Як задобрити блакитного Тигра? Цікаві поради для святкування Нового року

КОРИСНО
07.12.21 - 15:23

До будь-якого свята ми зазвичай готуємось заздалегідь, а особливо - до Нового року. До зустрічі з роком Тигра залишилося вже менше місяця. І вже саме час замислитись над тим, що і як підготувати, аби задобрити смугастого й відсвяткувати якнайкраще.

За східним календарем, 2022 рік триватиме під егідою Чорного (Блакитного) Водяного Тигра. Його вважають символом змін і невизначеності. Водночас, Тигр володіє невичерпною енергією і може долати будь-які перешкоди. Тож рік має бути сприятливим для людей, які вміють ставити цілі й досягати результатів. 

 

Головні кольори 2022 року — блакитний, чорний та відтінки пісочного. До вподоби Тигру й сріблястий та золотий кольори, тож сміливо використовуйте їх в одязі.

 Блакитний — символізує легкість та безтурботність. Це заспокійливий колір, який добре впливає на нервову систему. Він є ознакою миру, неба та світлого майбуття. 

Чорний — надзвичайно потужний колір. Символізує норовистість, вишуканість, трохи непередбачуваності та сили. 

Пісочний, помаранчевий — це затишок, спокій та тепло. Налаштовує на гармонію у сімейних відносинах та стосунках. 

Сріблястий — це символ незайманості та мудрості. Такий колір налаштовує на відвертість та дає надію.

Золотий — колір багатства, верховенства та чогось таємничого. Він є найбільш урочистим. У міфології означає символ влади й магічної сили.

Також можна спробувати темно-зелений, адже це колір юності та веселощів. До того ж, має заспокійливі властивості. Він точно буде до вподоби Тигрові.

 

Дібрати вбрання треба так, щоб ефект був приголомшливий. Але саме від котячого принта слід відмовитися. Адже Тигр не терпить конкуренції. Матеріали святкового вбрання  краще обирати натуральні, зокрема шовк, шкіра чи замша. Це допоможе завоювати прихильність Тигра та забезпечить вам комфортне святкування. 

 

При виборі аксесуарів можна використовувати всі відтінки водяної стихії. 

На ялинці мають бути фігурки Тигра та гроші. В оздобленні інтер’єру - єдиний стиль, без недоладності і нагромадження.

 

 У знака Тигра в китайському гороскопі є свої щасливі цифри: 1, 3 і 4. Числа, що містять пару цих цифр, наприклад, 13, 41, 34 також принесуть удачу.

 

Щасливі для Тигра числа легко врахувати, наприклад, накриваючи святковий стіл. Для кожного гостя його можна сервірувати так: 

- 3 столових прибори: вилка, ніж, ложка; 
- 3 зміни посуду: під гаряче, салат, солодкий десерт; 
- 3 види серветок: паперова під тарілку гостя, тканинна та загальна для всіх серветниця; 
- 3 види келихів: під шампанське, морс, пунш.

 

 Апельсини – символ фінансової удачі, та ще й улюбленого Тигром кольору. Їх можна викласти у вазочку на стіл по 3 або 4 штуки. 

 

Новорічні напої можуть бути солодкими і газованими: пунш, шампанське, морс, компот.

 

Страви на столі мають вражати красивим оформленням і ситною начинкою. Звичайно ж, потрібно подавати м’ясо,  рибу й птицю.  Також обов’язково включити в меню овочі та злаки. 

Солодкий десерт з пирогів, тортів, тістечок і печива Тигр також оцінить. 

 

Щасливі квіти для Блакитного Водяного Тигра – цинерарія та жовті лілії. Символічно буде використовувати зображення жовтих лілій в оформленні новорічного столу або вітальні. 

 

Можна використати, наприклад, світлу скатертину з орнаментом із лілій, декоративні серветки або тканинні рушники з квітами. 

 

Новорічні сніжинки у формі лілій, принесуть удачу і задобрять символ року. Розвісити паперові квіти можна на ялинці, вікнах, прикрасити стіни. 

Рік  Водяного Тигра — це шляхетність та авантюризм. Тож не бійтеся пірнути з головою у щось нове, а найважливіше - зустріньте свято в доброму гуморі й хорошій компанії.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: