Ціна карантину. Через «карантин вихідного дня» підприємці втратили 27% прибутків

У суботу та неділю ресторани заробляють в середньому 41% від свого тижневого обороту, бари – 40%, піцерії й кальянні – 35%, фастфуд – 31%, кондитерські – 30%.
Про це йдеться у дослідженні компанії Poster, яка займається автоматизацією ресторанів.
Також зазначається, що обіг кафе та ресторанів впав на 10% у порівнянні з попереднім тижнем.
Від початку карантину у березні обіги ресторанів впали на 81% в порівнянні з докарантинними показниками.
Влітку ресторанному бізнесу вдалося відновитися, проте з середини жовтня обіги знову падають.
Джерело - "Коронавірус у цифрах".
Фото на прев’ю з мережі Інтернет.
«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»
Культурна альтернатива. Куди віртуально «сходити» на вихідних?
На Київ! Підприємці Кривого Рогу провели мітинг під Верховною Радою
«Карантин вихідного дня» завершено, - МОЗ