Ціна карантину. Через «карантин вихідного дня» підприємці втратили 27% прибутків

СОЦІУМ
17.11.20 - 9:41

На вихідні припадає основна частина виторгу закладів громадського харчування.

У суботу та неділю ресторани заробляють в середньому 41% від свого тижневого обороту, бари – 40%, піцерії й кальянні – 35%, фастфуд – 31%, кондитерські – 30%.

 

Про це йдеться у дослідженні компанії Poster, яка займається автоматизацією ресторанів. 

 

Також зазначається, що обіг кафе та ресторанів впав на 10% у порівнянні з попереднім тижнем. 

 

Від початку карантину у березні обіги ресторанів впали на 81% в порівнянні з докарантинними показниками. 

 

Влітку ресторанному бізнесу вдалося відновитися, проте з середини жовтня обіги знову падають.

 

 

Джерело - "Коронавірус у цифрах".

 

Фото на прев’ю з мережі Інтернет. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: