У Кривому Розі капітально відремонтували спортивний зал школи № 111

ОСВІТА
06.03.19 - 16:39

Після капітального ремонту запрацював оновлений спортивний зал у 111-ій школі. Учні, педагоги та батьки відсвяткували цю подію спортивним заходом. 

З проханням допомогти в оновленні спортзалу батьківський комітет 111-ої школи звернувся до народного депутата Костянтина Павлова. Прохання не залишилося без уваги. Акцент робили на оперативності та якості, тож досить швидко стеля, стіни, підлога та освітлення були повністю оновлені. Встановлені й сучасні енергозберігальні вікна.

«У КЗШ № 111 Покровського району дуже багата спортивна історія. Тож ми вирішили оновити спортивний зал у цій школі, аби наші діти, юні спортсмени, могли й надалі тут займатися в комфортних умовах. Я впевнений, що ще багато криворізьких хлопців будуть займати найвищі сходинки світових п’єдесталів у спорті», — побажав народний депутат України Костянтин Павлов.

 

 

На знак подяки діти вручили гостям обереги. Оновленим спортзалом задоволені батьки та дирекція школи.

«Наша школа має поважний вік, вона збудована в 1972 році. Але вперше ми отримали такий капітальний ремонт. Це можливість покращити наші заняття спортом, фізкультурою, тому що для дітей найголовніше -  бути здоровими й у гарній фізичній формі», — зазначила директорка школи № 111 Світлана Берднікова.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: