У Кривому Розі сьогодні розпочався італійський страйк залізничників. В яких умовах працюють на УЗ - відео

ВАЖЛИВО
29.09.20 - 14:03

У Кривому Розі сьогодні розпочався італійський страйк залізничників. 

Як ми писали, залізничники вирішили підтримати шахтарів у їхніх вимогах щодо поліпшення умов праці і підвищення зарплат. Поняття "італійський страйк" передбачає ретельне й прискіпливе, до дрібниць, дотримання працівниками усіх посадових інструкцій.

 

"Виконуючи роботу відповідно до інструкцій, у Криворізькому локомотивному депо зупинилися 3 електровози, - повідомляє голова НПГУ, нардеп Михайло Волинець. - Інші локомотивні бригади не приймають в експлуатацію вагони з вантажем через їхню технічну несправність. Працівники повідомляють, що адміністрація нагнала на територію депо охорони, чергують дві машини поліції. Але бригади відмовляються приймати локомотиви через те, що їхній стан не відповідає нормам безпеки. Хто забув - підприємство «Укрзалізниця» відоме надвисокими для країни зарплатами топменеджерів та численних членів наглядової ради. Як самі вони пояснюють - так дорого цінуються їх висока кваліфікація та професіоналізм".

 

Тим часом, лідер первинної профспілкової організації Вільної профспілки залізничників України Криворізького локомотивного ДЕПО В'ячеслав Федоренко заявив, що на нього здійснюють психологічний тиск. Поліцейські зупинили його по дорозі на роботу нібито через те, що він був за кермом напідпитку, і більше 4 годин протримали у відділенні.

 

Страйкарі Криворізького локомотивного депо записали відео, на якому демонструють, в яких умовах і на якому обладнанні вони працюють уже багато років.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: